Студенти з Рівного посіли третє місце у Всеукраїнській олімпіаді

Нещодавно відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» на базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань «Автоматизація та приладобудування» зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». В олімпіаді взяли участь 59 учасників з 19 закладів вищої освіти України, які показали достатньо високі результати при виконанні теоретичних та практичних завдань.

У змаганнях була представлена команда і з Рівного, зокрема з Національного університету водного господарства та природокористування. Її представили студенти випускаючої кафедри «Автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій» навчально-наукового інституту автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки.

Команда НУВГП під керівництвом старшого викладача Кінчура Олександра Федоровича в напруженій боротьбі зайняла почесне третє місце.

Вітаємо переможців олімпіади:

Дяченка Олега Вікторовича,  АУТП-41;

Карповича Вадима Володимировича, АУТП-42;

Шурпика Павла Олександровича, АУТПм-51.

Читайте також