Судді передали тероборонівцям Рівненщини позашляховик

Судді Північно-західного апеляційного господарського суду для потреб 104-тої окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Рівненщини придбали автомобіль "MITSUBISHI L-200".

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Північно-західного апеляційного господарського суду.

У листопаді 2022 виповнилося чотири роки, як дана бригада була створена. Офіцери тероборони навчалися за програмою підготовки британських військових. Бійці, отримавши військовий вишкіл, несуть службу, щоб бути готовими до можливого вторгнення ворожих військ з білорусі.

Судді передали авто безпосередньо військовим офіцерам 104-ї бригади тероборони ЗСУ Рівненщини.

"Сподіваємося, саме на північних кордонах України хороший транспорт стане у нагоді й дозволить виконувати поставлені завдання", - йдеться у повідомленні.

Така акція суддів Північно-західного апеляційного господарського суду не є першою. Ще з початку повномасштабного наступу рф судді активно долучилися до допомоги для ЗСУ. Зокрема, це і відрахування коштів із суддівської винагороди у фонд ЗСУ, яке за їх рішенням триватиме до закінчення воєнного стану, і постійна допомога Рівненському обласному госпіталю ветеранів війни.

На початку грудня 2022 судді передали допомогу для щоденних потреб поранених військовослужбовців Рівненського обласного державного військового госпіталю №1.  Також була сформована допомога у вигляді теплих речей для військових на передову, які захищають Бахмут та Словянськ.

Читайте також