Свобода руху під час телефонних розмов: огляд популярних моделей Bluetooth-гарнітур зі змінними дужками

Блютуз-гарнітури — це практичні пристрої для здійснення телефонних дзвінків, які можна під’єднати до смартфона або іншого гаджету. Моделі зі знімними дужками допоможуть збільшити строк служби пристрою та підлаштувати виріб під анатомію вушної раковини. Пропонуємо ознайомитися з цікавими моделями, що популярні в Україні.

Jabra Talk 25 SE

Компактна і комфортна Bluetooth-гарнітура бренду Jabra спрощує процес здійснення і приймання дзвінків. Компактний корпус пристрою виконано в традиційному формфакторі: динамік типу «вкладка» розташовується зовні слухового проходу і додатково закріплюється за вухом. Завдяки 11-міліметровому динаміку модель здатна відтворювати частотний діапазон 100–10 000 Гц. За якість захоплення і передачі голосу відповідає мікрофон чутливістю -42 дБ. Девайс працює на базі модуля 5.0, підтримує голосовий набір і повторний автодозвін. У комплектації Talk 25 SE є 3 силіконові насадки для динаміка і 2 змінних завушних кріплення.

Порівняти ціни на блютуз гарнітури можна за допомогою порталу ek.ua. Наприклад, вартість моделі Jabra Talk 25 SE станом на березень 2024 року складає від 1 338 до 3 484 грн.

New Bee LC-B45

Компактна модель LC-B45 бренду New Bee допоможе здійснювати дзвінки, коли зайняті руки (за кермом, у супермаркеті тощо). М’яка знімна дужка і зручна силіконова насадка допоможуть надійно зафіксувати пристрій у вушній раковині. Бездротовий інтерфейс Bluetooth сумісний з гаджетами, що працюють на базі протоколу 5.0. Серед основних переваг гарнітури — підтримка голосового помічника, шумозаглушення, тривала автономність (до 20 годин у режимі розмов), зручний бокс для зберігання девайсу тощо.

Hoco E63

Бюджетна модель бренду Hoco забезпечує якісний зв’язок за кермом автівки або під час спортивних занять. Завдяки ергономічній м’якій дужці та комфортній силіконовій вкладці 6-грамовий девайс зручно фіксується у вусі. Пристрій підтримує роботу з профілями A2DP, AVRCP, може похвалитися 10-годинною автономністю та комплектується зручними змінними дужками. 

Читайте також