"Таких голосів не було": рівнянка переспівала Надію Мейхер у вокальному шоу (ВІДЕО)

Рівненська співачка Юлія Тимочко, яка взяла участь у «Голосі країни», проходить далі у вокальному шоу на телеканалі 1+1.

Юлія Тимочко тривалий час працювала у Рівному художньою керівницею естрадно-джазового ансамблю, що у Палаці дітей та молоді.

За місце у проекті вона боролася з українською акторкою та ексучасницею групи «ВіаГра» Надією Мейхер. Співачки виконали пісню "Две звезды" Алли Пугачової, однак за результатами вокального двобою далі пройшла Юлія Тимочко. Надія Мейхер не дочекавшись вердикту наставниці, дала дорогу у наступний раунд рівнянці.

Тіна Кароль зауважила, що пісню Алли Пугачової вперше виконували на "Голосі". Наставниця пояснила це тим, що "раніше таких голосів не було", зробивши комплімент рівнянці та її зірковій опонентці.

Тепер Юлія Тимочко готуватиметься до прямих ефірів "Голосу" на телеканалі 1+1.

"Знаю, що зараз за мною спостерігає все місто, і я зроблю все, щоб не підвести його", - сказала після свого виступу Юлія.

Нагадаємо, що у вокальному шоу «Голос» також бере участь сарненська співачка Галина Куришко з команди Олега Винника. У вокальному двобої співачка перемогла свою суперницю Анну Бераію. Минулого ефіру вони виконали пісню Наді Дорофєєвої «Gorit» в етно-стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка з Рівного підкорює "Голос країни": про шалену увагу та сни, які збуваються

Читайте також