Такої правди про себе ви ще не чули: яке справжнє обличчя жінка приховує під маскою знака Зодіаку

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Кожен знак Зодіаку приховує своє справжнє обличчя за маскою індивідуальності. Жінка і так сама по собі загадка, а під маскою вона не вразлива. Так хто все-таки є хто?

Жінка-Овен створює імідж сильної, активної та агресивної жінки – насправді всередині жінки-Овна прихована «всіма забута дитина». Вони панічно бояться бути покинутими, тому намагаються всіляко маскувати свої внутрішні переживання та емоції.

Жінка-Телець створює імідж спокійної, врівноваженої жінки, хоча насправді Телець маніакально боїться хаосу і глобальних катаклізмів у своєму житті, гірше буде для Тельця, якщо вісником цього хаосу буде дуже близька і рідна людина. Не думайте, що Телець свої переживання буде вихлюпувати назовні. Маска проникливості і спокою буде на Тільці до тих пір, поки Телець не знайде виходу із ситуації.

Жінка-Близнюки створює імідж веселої і безтурботної жінки, у якої все без проблем. Насправді Близнюки приховують свою маніакальну нервозність абсолютно до всього, особливо до тих, кого бояться втратити, не виносять рутини та нудьги.

Жінка-Рак по виду ніжна, співчуваюча, пронизана любов’ю і турботою, уважно вас вислухає, дасть пораду, але за маскою ховається хитра натура з холодним розрахунком. Рак думає тільки про себе і про свою власну вигоду. З Раком ви повинні бути напоготові.

Жінка-Лев, як і личить королівському знаку зодіаку, любить тримати марку, завжди ходить з високо піднятою головою і гордовитим поглядом, насправді за непроникною маскою криється м’яке і турботливе серце, оточіть Лева ласкою і турботою, засипте його компліментами і буде вам щастя.

Жінка-Діва - завжди зібрана і непохитна у своїх рішеннях, але не забувайте, що у Діви є й інша сторона. Діва неперевершений дипломований детектив. Якщо Діва поклала око на чоловіка і бажає чроздобути його в оловіки, то будьте обережні, оскільки все ваше таємне буде явним, чоловіки не попадіться! Паролі банківських рахунків, скайпу, електронної пошти, Діва вивудить з вас так, що ви і оком не моргнете.

Жінка-Терези - спокійна, умиротворена істота, що вселяє довіру, але, на жаль, це не справжнє її обличчя. За маскою Терези ховають натуру, далеку від ідеалу. Жінка-Терези дивиться на свого партнера, як на маріонетку, здатну вирішувати всі її примхи і бажання. Терези не здатні вирішувати свої проблеми без чиєї-небудь допомоги.

Жінка-Скорпіон по виду сувора, горда і сильна, в реальності справжня душка, готова розчинитися в коханій людині, вірна. Якщо ваша обраниця – Скорпіон, то вас можна привітати, ви найщасливіший на всьому білому світі. Жінка-Скорпіон – подарунок долі, цінуйте це.

Жінка-Стрілець - норовлива, незалежна, свавільна «кішка, яка гуляє сама по собі». Намагається створити імідж самодостатньої людини, відмінно розбирається абсолютно у всіх життєвих питаннях, але це знову маска. Стрілець мріє про це - бути такою, як всі. Стрілець постійно ниє і плаче, скаржиться на своє невдале зоряну життя.

Жінка-Козоріг - це найчастіше впевнена в собі, спокійна, але це лише видимість. Загляньте під маску Козорога і запропонуйте таке, сміливу пропозицію, реакція буде миттєвою, ви почуєте одну фразу дурнішу іншої. Стільки впертості і невдоволення, пошкодуєте про те, що взагалі щось пропонували.

Жінка-Водолій - ексцентрична, вітряна, неординарна, може пустити вам пил в очі. За посмішкою Водолія ховається глибокий психоаналітик, здатний розкусити навіть міцний горішок. Майте на увазі, що якщо Водолій вас викриє у зраді чи відчує незначний підступ, знайте, Водолій великий любитель бити тарілки не тільки об підлогу у вітальні, аби ці тарілки не полетіли у вас.

Жінка-Риби- мила і пишна, прекрасне створіння, яке має потребу сильному чоловічому плечі, на перший погляд, беззахисна кокетка, але це просто перевірений хід навченого досвідом жінки-стратега. Риба здатна зачепити на свій гачок жирну наживку – забезпеченого рибака. Свої сітки Риба ставить в потрібному місці, там, де завжди водиться риба.

Читайте також