Тельцям варто затягнути пояс, а Рибам забути про нерішучість: гороскоп на 25 грудня 2021 року

Ілюстративне фото

Овен 

Здається, у Вас дещо завищені очікування. Але чи не пора видихнути, відпочити і нарешті почати пишатися тим, чого Ви вже досягли? Ви пройшли шлях, який людина менш смілива і рішуча не подужала б. Озирніться назад і подивіться вперед з однаковою впевненістю!

Телець 

Доведеться затягнути пояс. Але про які б грошові справи не йшла мова, не втягуйте в них зайвих людей. Якщо в минулому у Вас були подібні проблеми, згадайте, як саме Ви подолали їх в минулий раз. Оптимістичний погляд на речі – це перший крок до справжнього добробуту.

Близнюки 

Звичні заняття можуть стати несподіваним джерелом напруги. Ніхто не сумнівається у Вашій відданості справі та посидючості, але абсолютно не зрозуміло, на що витрачаються такі сили. Якщо Ви останнім часом допомагали більше собі, ніж іншим, то пора переглянути свої пріоритети. Ви абсолютно праві, що не бажаєте віддавати стільки енергії в нікуди.

Рак 

Постійний тиск різноманітних зобов’язань може бути стомлюючим, і хоча Ви пишаєтеся своєю здатністю зберігати ефективність навіть при самих несприятливих обставинах, немає потреби миритися з небажаною ситуацією. Результат повинен відповідати затраченим зусиллям. Важливо, однак, розуміти, що люди цінують Ваш внесок і поради.

Лев 

Не варто відмовляти собі в радощах, які Ви заслужили. Розслабтеся і побалуйте себе. Всі, хто Вас знає, знають також, як багато сил Ви вкладали у свої результати і як щедро ділитеся досягненнями з іншими. Ніхто не буде проти, якщо Ви дозволите собі трохи відпочити.

Діва 

Місяць у Вашому знаку буде надавати відчутний вплив на багато сфер життя. Ви будете відчувати сильне емоційне прагнення до людей і місць, які зараз навряд чи доступні. Постарайтеся перейти на почуття вдячності тим і за тих, хто поруч, і Вам безперечно стане легше.

Терези 

Ви – самі собі самий злий критик; не варто так напускатися на себе. Краще подивіться, які плюси і активи у Вас є, і вчіться себе любити, як люблять Вас інші люди. Ми випромінюємо те, про що часто думаємо. Будьте добрішими до себе. Перейдіть до “режиму оптиміста” – і у Вашому житті почнуть відбуватися дивні речі.

Скорпіон 

У Ваших інтересах точно визначати, куди і як прикласти свою зовсім не безмежну енергію. Може здаватися, що потрібно вкласти 110% зусиль, коли вистачить і 99,9%! Прогрес в обраній галузі залежить скоріше від тонкості розуму, ніж від грубої сили. Рухайтеся назустріч своєї мети невеликими кроками – і Ви досягнете стабільності просування.

Стрілець

Навіть якщо введення фізичних обмежень здається контрпродуктивним, у Ваших інтересах це зробити. Часом нам здається, що сили наші безмежні – і зараз така ілюзія володіє Вами. Краще задатися досягненням конкретної мети, а не досконалості.

Козоріг

Сьогодні дуже важливо дбати одночасно і про фізичне здоров’я, і про моральне. Зміцнюйте тіло і дух. Якщо Ви подумували про якісь ініціативи, спрямовані на підтримання гарного самопочуття, але так ні за що і не взялися, зараз для цього саме час.

Водолій

Боротися за своє право на щось – справа потрібна і важлива. Але чи приймаєте Ви в розрахунок потреби інших людей? Зворотний зв’язок допоможе зрозуміти, чи на одній хвилі Ви і вони. Якщо хочете постояти за щось, пам’ятайте: разом ви – сила!

Риби

Причина, по якій одна і та ж дилема раз по раз повертається у Ваше життя – це нерішучість. Важливо поглянути на речі об’єктивно. Дуже може бути, що Ваша інтуїція вже знає правильну відповідь, але Ви занадто багато уваги приділяєте почуттям і потребам інших людей. Так, розгойдувати човен не хочеться, але все ж Ви у себе одні.

Читайте також