Тепер під пильним наглядом: у селищі на Рівненщині встановлюють камери відеоспостереження

У селищі Володимирець встановлюють камери відеоспостереження. Роблять це в рамках реалізації проекту із впровадження системи «Безпечне місто» – це єдина обласна мережа відеоспостереження, підконтрольна поліції.

Всього у Володимирці встановлять 25 відеокамер, здатних вести якісну зйомку у будь-яку пору доби, розпізнавати номерні знаки автівок, фіксувати дрібні деталі та ідентифікувати їх, розпізнавати обличчя. Про це повідомили у селищній раді. 

Камери з’являться на усіх основних в’їздах у селище – зі сторін сіл Довговоля, Антонівка, Красносілля, Каноничі та Жовкині.

Поле зору камер, встановлених у парку покриватиме басейн разом із оглядовим майданчиком, паркові алеї, центральний вхід у парк та площу біля нього. Камери, що розташовані у центральній частині селища, оглядатимуть Майдан Єдності та прилеглі вулиці, а також бульвар.

Доступ до відеозаписів матимуть поліцейські Володимирецького відділення поліції та Рівненського обласного управління поліції. Всі камери підключені в єдину мережу відеоспостереження Рівненщини.

Проект вдалось реалізувати за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у розмірі 850 тисяч гривень.

Читайте також