Титулована модель з Рівного представить Україну на престижному міжнародному конкурсі краси (ФОТО)

Фото - з інстаграм-сторінки Юлії

Красуня з Рівного, модель агентства "Panna" Юлія Карпець представляє Україну на престижному міжнародному конкурсі краси "Міс Європа 2020", фінал якого пройде вже у вівторок, 10 березня, у м. Бейрут (Ліван).

Дівчина родом із селища Степань Сарненського району, а нині мешкає у Рівному. З 14 років займається моделінгом. У 2017 році стала "Міс Україна Захід". Того ж року вона увійшла і до числа фіналісток конкурсу "Міс Україна 2017". І ось цього року вона вже бореться у фіналі за звання "Міс Європа 2020".

Додамо, що разом із рівнянкою Юлією Карпець за корону у цьому конкурсі боротимуться ще 24 учасниці з різних країн Європи.

- Наразі ми живемо разом з дівчатами в готельному комплексі, де проходить підготовка до конкурсу. Щодня у нас насичений графік: підйом зранку, тренування, зустрічі з спонсорами, зйомки, репетиції. Втомлююся нереально, але велике бажання до перемоги бадьорить. Я знаю, що українки вважаються одними з найкрасивіших в світі, але досі нашим представницям не вистачало впевненості в собі, тому цього року я покажу справжню боротьбу за корону, - прокоментувала свою участь в конкурсі Юлія Карпець.

 

Читайте також