Три знаки Зодіаку, які ведуть подвійне життя

Астрологи встановили, що не всі знаки Зодіаку чесні та щирі з усіма. Зустрічаються й такі, що можуть проживати подвійне життя та брехати собі, оточуючим, навіть близьким і рідним людям. Можливо, ви знаєте когось із них, але варто замислитися: чи так добре ви його знаєте насправді?

Близнюки

Представники цього знака – натури, які вважають за краще знати все і про всіх. Повз них, як правило, не проходить жодна подія. Навіть якщо ви знаєте Близнюків уже не перший рік, вони все одно щодня відкриватимуться вам з якогось незвіданого боку.

Мінливість Близнюків і постійне прагнення до змін не дають їм змоги всидіти на місці. Нерідко вони підлаштовуються під усіх своїх знайомих і можуть з ними показувати себе з вигідніших сторін.

Вам важко буде зрозуміти, що в них на думці, бо вони й самі не завжди знають, чого хочуть. Їхнє життя має проходити в русі, але періодично Близнюкам потрібно побути на самоті й подумати про сенс життя.

Терези

Повітряний знак. Його представники, як правило, матеріалісти. Оскільки цим знакам протегує Венера, то й натури-Терези вимогливі в любовній сфері. Коли щось іде не так, як вони задумували, це виводить Терезів з рівноваги.

Їм важко контролювати свої емоції і вони нерідко показують свій найгірший бік: мстивий та егоїстичний.

Люблять, щоб навколо них була гармонія, спокій і рівновага, але самі зазвичай усе й руйнують своєю поведінкою. Лють, що палає всередині Терезів, перебуває на одному боці з прагненням до балансу, але домогтися рівноваги їм у цьому разі важко.

Скорпіон

Один із найскладніших знаків зодіаку. Таємничий і потайний цей водяний знак управляється Плутоном, богом підземного світу. Люди, народжені під цим знаком, наділені особливою чутливістю і добре розвиненою інтуїцією.

Скорпіон спілкується з іншою стороною своєї душі, прихованою в тіні, далеко від чужих очей. Він часто відчуває потребу під час спілкування з ким-небудь повністю оволодіти ним і зазирнути якомога глибше. Такі прагнення часом стають навіть занадто нав’язливими і можуть зруйнувати добрі стосунки між Скорпіоном і його друзями.

Бажання представників цього знака постійно виходять за межу допустимого. Правду кажучи, Скорпіона можна назвати викрадачем душ через сильне почуття власництва. Тому вони хочуть усе або нічого. Розмова зі Скорпіоном, подібна до сеансу гіпнозу, але Ви навіть не дізнаєтеся про це!

Читайте також