Трійка найспокійніших знаків зодіаку

У Зодіакальному астрологічному колі існує 12 знаків. Кожен із них має різний характер, відповідає за різні сфери життя. Одні дуже яскраві. Наприклад, знаки стихії Вогню — Овни, Леви, Стрільці. Інші емоційні та вразливі, як знаки стихії Води — Раки, Скорпіони та Риби. Треті ж дуже спритні та легкі на підйом. Це представники стихії Повітря — Близнята, Терези, Водолії.

І лише три знаки Зодіаку можна назвати спокійними і безтурботними. Це представники стихії Землі — Тельці, Діви та Козероги.

Телець

Як не намагайся, а вивести цей знак із рівноваги та похитнути його стан практично неможливо. Тільці — це як основа та баланс. Вони дбають про свій комфорт, затишок, будинок. Головне, щоб були гроші, на які цей комфорт та спокій можна буде купити. Їжа, машини, одяг, СПА та салони краси — все для їхнього спокою. Нестабільність у цих сферах обов'язково викличе дискомфорт у Тельця і він намагатиметься швидко вирішити цю проблему.

Цей знак показує, що вищі устремління домінують над матеріальними та чуттєвими бажаннями. Коли дух з'єднується з матерією, виявляються любов та краса. Жіночна природа Венери (планети управителя всіх Тельців) символізує потребу у духовному та матеріальному зростанні. Кохання, гармонія та краса прикрашають життя на Землі. Ключ до життя — це символічний прояв божественної чи духовної любові на Землі.

Як і кожний знак, Тельці мають свої позитивні і негативні якості. Позитивні якості — смак, накопичення, засвоєння, речі, таланти, цінності, творчість, майстерність.

Негативні якості — скандальність, склочність, ревнощі, ледарство, марнославство, прагнення до розкоші, несмак, неохайність, лінь, марнотратство.

Діва

Це найприскіпливіші та найвибагливіші люди. Їм важливо, щоби кожна ложка в будинку лежала на своєму місці. Хочеш чи ні, але поки що все не розкладено по полицях, не розформовано по папках у комп'ютері, а одяг не лежить по кольорам у гардеробі, Діва не упокоїться. Їхній спокій у тому, щоб зробити все навколо підконтрольним. У них має бути план на найближчі два-три роки, а краще на цілу п'ятирічку, щоб їм було спокійно, і вони знали, що буде завтра.

Прозерпіна (фіктивна планета-управитель Дів) символізує незворотне перетворення, якісний глибинний переворот. У Дів вища здатність до оновлення, трансмутація, здатність до повного перевороту. Це можливість вийти за межі свого его, відмова від егоїзму, психологічна стійкість. Вони мають універсальну систему цінностей.

Залежно від розуміння людиною своїх завдань та її добровільної згоди йти шляхом перетворення, попри всі труднощі та смертельні небезпеки, можлива її повна негативна та позитивна зміни життя. Саме на цій планеті можлива відмова від власності.

Їхні позитивні якості — педантичність, надздібності до аналізу, можуть за двома-трьома фактами вибудувати повну картину, здатність до очищення і перетворення.

Негативні якості — відволікання на дрібниці, нав'язливі стани, занудство, відчуття почуттів.

Козеріг

Це вершина спокою. Козероги, як скеля, яка стояла 4000 років, буде ще щонайменше 4000 років стояти і в ній нічого не зміниться. Це найстародавніший знак. Це мудреці, які все своє життя піднімаються на вершину гори, щоб спокійно сісти там, напрацювавши важкою працею можливість відпочинку. Це ті, які все життя трудяться, щоб забезпечити себе найвищим становищем у суспільстві, бо заслужили. Все своє життя вони трудяться і йдуть вперед крок за кроком, повільно, але дуже спокійно та чітко.

Їхня планета-управитель Сатурн вказує на випробування, через які вони повинні пройти, на вимоги, які мають виконати, перш ніж досягнуть найвищого стану свідомості. Сатурн — вчитель, він створює обмеження, формує структуру та самодисципліну. Він є уособленням вищої справедливості, величезних досягнень, матеріальної відповідальності.

Їхні позитивні якості — строгість, відповідальність, розум, концентрація, вміння планувати.

Негативні якості — черствість, холодність, розважливість, скептицизм, запізнення, гординя.

Отже, знаки стихії Землі взагалі складно вивести з рівноваги, спокій — це те, що з ними було завжди і цього у них не відібрати.

Читайте також