"Це вперше в моєму житті": Анастасії Приходько не сподобались гримерки, кафе та готель на Рівненщині

Співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно завітала до Костополя із концертом, опублікувала у мережі відгук на місцеві гримерки, кафе та готель. Нічого з переліченого столична зірка високо не оцінила.

"В мене немає сил все це терпіти. Тому що це, напевне, перше місце, де я знаєте, що бачу (ред. - демонструє камеру спостереження). І тепер я не знаю де зі своєю командою перевдягатися. Я під наглядом. Камера пише звук, відео. І це таке вперше у моєму житті. Якщо побачити моє голе відео з гримерки, то знайте, що це місто Костопіль", - розповіла Приходько на відео у Тік-Тоці.


Згодом у коментарях співачці написали, що в неї почалася зіркова хвороба, на що вона записала відеовідповідь:

"Якщо мені немає на чому спати нормально. Поїсти я хочу після концерту. В Костополі камера, яка пише звук і відео. Це недопустимо, це порушення закону".

Побувала Приходько і в Рокитному на Рівненщині, де в місцевому БК виступила перед авдиторією. Нарікала співачка на освітлення у приміщенні, яке їй надали для підготовки до виступу. Нібито, їй було складно нафарбуватися.

Прокоментувала виконавиця і місцевий готель "Затишок", який, за її словами, зовсім не затишний.

"Все не так, як я хотіла. Мені принесли меню, але сказали, що "вибачте, половини з цього меню немає, тому запам'ятайте, що я вам буду казати". Вона перерахувала, які страви є. Я обрала собі легенький салат з капусти. Цю капусту я вам намагалася зняти з різних ракурсів, щоб вона виглядала красиво, але це відео вже нічого не спасе", - зазначила Анастасія Приходько.

 

Читайте також