Ці знаки Зодіаку ризикують прожити життя на самоті

Деякі речі залежать від життєвих обставин, а деякі від знаку Зодіаку, під яким народилася та чи інша людина. Пропонуємо вам ознайомитися з трьома зодіакальними сузір’ями, які через свою неспокійну вдачу ризикують залишитися на самоті.

Близнюки

Представники цього знака стихії Повітря відрізняються своєю допитливою і майже дитячою натурою. Саме ця величезна цікавість змушує їх досліджувати світ і знайомитися з різними людьми. У цьому їм допомагає комунікабельність і доброзичливість. У них рідко бувають упередження, що часто і стає причиною їхніх емоційних проблем.

Ця риса характеру Близнюків, як правило, примушує їх вибирати в якості партнера емоційно недоступну людину або людину, яка вже перебуває у стосунках чи шлюбі. Емоційна недоступність може завдавати Близнюкам сильний біль, але вони при цьому не здаються, вірячи, що їхній партнер зрештою все ж таки зміниться.

Головна проблема представників цього знака полягає в тому, що вони літають високо в хмарах і не дивляться на речі очима реаліста. Особливо сильно цей недолік впадає в очі, коли Близнюки закохуються і вступають у відносини з тим, хто вже «зайнятий». Вони щиро вірять, що їхня турбота і терплячість здатні все змінити. А оскільки це не відбувається ніколи, вони втрачають величезну кількість часу на очікування, опиняючись в кінці повністю розбитими.

Однак найгірше те, що Близнюки мріють про шлюб і дітей, але, як правило, роблять неправильний вибір партнера для втілення в реальність своїх життєвих планів. Оскільки народжені під цим сузір’ям дуже соціальні і присутні майже скрізь, вони заводять багато знайомств, частину яких вони вважають цікавими, але нетривалий час.

Лев

Лев є яскравим представником стихії Вогню – енергійним, веселим і активним. Тому скрізь, куди б він не пішов, Лев прагне тільки до одного – перемагати. Такі люди надзвичайно товариські, чим привертають до себе представників протилежної статі. Це дозволяє народженим під цим знаком виконати своє заповітне бажання – бути об’єктом захоплення і обожнювання.

Відносини, в які вступає Лев, як правило, будуються тільки на інтимної близькості, навіть якщо друга сторона чекає від нього чогось більшого. Лев є справжнім серцеїдом і ніколи не звертає уваги на те, кому він міг заподіяти біль своєю поведінкою, навіть якщо мова йде про людину, з яким у нього є спільні діти.

Однак, і найчастіше так і відбувається, завжди знайдеться людина, зустріч з якою стане для Лева фатальною. Лев буде готовий подарувати їй весь світ, робити їй шалені сюрпризи і демонструвати свою любов самим несподіваним способом. Але якими б насиченими і повними пристрасті не були ці відносини, Леву зрештою все одно розіб’ють серце, тому що його друга половинка не зможе впоратися з імпульсивністю партнера, його поспішними рішеннями і надмірним авантюризмом.

По суті, найбільшою проблемою Лева є його бажання зустрічатися з людиною, готовою постійно перебувати поруч з ним. І при цьому він щиро вірить, що найкраще йому буде тільки якщо його нічого не стримує. Попри всю ту кількість відносин і інтрижок, які були в його житті після згаданої вище фатальної любові, найчастіше представники цього знака Зодіаку старіють і вмирають на самоті, розмірковуючи про те, наскільки інакшим було б його життя, якби його друга половинка не пішла.

Водолій

Представники цього знака стихії Повітря відрізняються своїм рівнем інтелекту і красномовністю, що в поєднанні з їхнім незаперечним шармом робить їх майже бездоганними. Однак це жодним чином не гарантує їм щастя і емоційне задоволення від романтичних відносин з іншою людиною.

Водолії дають кращі поради іншим людям про те, як правильно вирішувати проблеми у відносинах, однак самі вони швидко доводять будь-яку проблему до стану катастрофи. Представники даного знака прислухаються до свого серця і часто вступають у відносини з тими, хто зовсім не підходить для створення міцного емоційного зв’язку. Хоча Водолій знає про це з самого початку, його звичка ризикувати змушує його залишатися зі своїм партнером виключно з цікавості, чим же все це закінчиться.

Водолії просто не можуть поводитися тактовно. А ще вони віддаються відносинам з партнером не на 100, а на всі 200%. Навіть якщо спочатку відносини і здаються нормальними з емоційної точки зору, у партнера Водолія-жінки швидко виникають проблеми з відкритістю її розуму і тим фактом, що вона бачить світ не таким, яким його бачать оточуючі.

Як тільки їй здасться, що партнер намагається її в чомусь обмежити, на перших порах вона може намагатися змінитися, але потім, як правило, тікає що є сил. Так відбувається навіть у процесі створення власної сім’ї, адже, згідно з поняттям Водолія-жінки, її свобода набагато важливіша, ніж ідеальна картинка щасливої пари, яку можна показати іншим. Їй просто хочеться жити по-своєму, а не грати за чужими правилами. І в більшості випадків самотність це саме та ціна, яку за це доводиться платити.

Читайте також