Ці знаки Зодіаку восени закрутять бурхливий роман та зустрінуть любов

Хто зі Знаків Зодіаку у вересні-листопаді 2022 року закрутить бурхливий роман, а хто знайде тиху гавань в обіймах давно знайомої людини? Розкриваємо всі карти і розповідаємо, хто восени зустріне любов.

Риби

У представників Знака Зодіаку Риби восени може зав'язатися роман з добре знайомою людиною. Річ у тім, що ці люди стихії Води зможуть по-новому подивитися на найближче оточення.

Людям, народженим під Знаком Зодіаку Риби, восени 2022 року випаде можливість під новим кутом поглянути на людей, що поруч. Є всі шанси, що у представників Водної стихії почнеться роман з другом/подругою або добре знайомою людиною. Головне, Риби, не проґавте можливість!

Терези

Для Терезів настає переломний період: деяким представникам повітряної стихії потрібно завершити відносини, які приносять тільки образи і розчарування, заради нового яскравого роману.

У житті Терезів переломний момент настане вже через пару тижнів, на початку вересня. Деякі представники стихії Повітря порвуть відносини, які були безперспективними і лише тягнули на дно. Нудьгувати на самоті народжені під Знаком Зодіаку Терези не будуть, адже на горизонті маячить новий коханий.

Леви

Левам слід перестати жити ілюзіями, якщо ці представники вогняної стихії хочуть побудувати довгі міцні відносини. Астрологи радять плисти за течією і ні про що не думати, а рішення любовних питань віддати на відкуп долі.

Носіям Знака Зодіаку Лев астрологи радять бути вибірковішими і не кидатися на кожного зустрічного з упевненістю, що незнайомець — та сама ідеальна друга половинка. Цим представникам стихії Вогню потрібно розучитися бачити любов там, де її немає. Леви, просто пливіть за течією, отримуючи задоволення, надайте долі можливість нагородити вас казковими відносинами. Судячи з зірок, любов десь поруч!

Скорпіони

Палкі і пристрасні Скорпіони давно живуть без любовних відносин, але не час впадати у відчай, адже осінь принесе з собою не тільки холод, але і бурхливий роман.

Носії Знака Зодіаку Скорпіон у вересні-листопаді зав'яжуть перспективне любовне знайомство на багатолюдній вечірці. Ці люди стихії Води кинуться у вир з головою, адже любові в їхньому житті не було давно, а встояти перед чарами представника протилежної статі ну просто неможливо.

Читайте також