Turbo ua — швидка доставка свіжих продуктів

Одним із найкращих сервісів доставки продуктів по Києву є Турбо юа. Онлайн-супермаркет пропонує великий асортимент тільки якісних та свіжих товарів, має власні даркстори та бонусну систему TurboCoin.

Клієнтам пропонується зручний сайт, можливість замовити товари всіх популярних торгових марок та живий чат, який допомагає розв'язувати всі проблеми із замовленням. Онлайн-супермаркет визначається оперативністю, пропонує отримати замовлення у всіх 9 районах столиці, а зона доставки постійно розширюється. Розберемо далі, в чому переваги доставки товарів, а також специфіку роботи мобільного додатку, який пропонує Turbo ua.

Переваги сервісу швидкої доставки

Доставка продуктів стрімко набирає популярності серед покупців, адже пропонує ряд переваг:

  1. Економія часу. Сервіс дозволяє заощадити час, який раніше був потрібний на поїздку в магазин. Тепер покупки можна зробити онлайн і отримати їх швидко вдома або в офісі.
  2. Зручність. Надається можливість замовити товари або продукти зі смартфона чи комп’ютера у будь-який зручний час. Ця перевага особливо зручна для зайнятих людей, які не можуть виділити час на поїздки в магазин.
  3. Різноманітність вибору. Пропонується широкий асортимент товарів та продуктів. Можна вибирати з багатьох варіантів і знайти продукти, які недоступні в конкретному районі.

Окремо варто відзначити свіжість продуктів. Сервіси доставки товарів гарантують високу якість всіх позицій з каталогу. Всі продукти ретельно упаковуються та швидко доставляються до адресата, що дозволяє отримувати виключно якісні товари.

Доставка через мобільний додаток

Для зручності користувачів пропонується додаток, який можна завантажити на свій пристрій. Онлайн-супермаркет пропонує клієнтам отримати софт на смартфони та планшети, які функціонують на Андроїд та АйОС. Посилання для завантаження застосунку розміщені на офіційному сайті сервісу доставки та доступні у будь-який час.

Використовуючи додаток, клієнти можуть не тільки оформити доставку свіжих продуктів, але й відстежувати отримані бали у бонусній програмі TurboCoin. З установкою ПЗ не має виникнути труднощів навіть у новачків. Необхідно вибрати операційну систему, на якій працює смартфон, а потім завантажити інсталяційний файл на свій пристрій та дочекатися встановлення. Важливо зауважити, що софт регулярно оновлюється, щоб клієнти мали змогу оформити замовлення без багів та затримок.

Застосунок онлайн-супермаркету забезпечує можливість замовити доставку продуктів від 15 хвилин по Києву. Завдяки мобільному онлайн-замовленню ви зможете навіть у дорозі оформити кошик із необхідними товарами та зустріти кур'єра під будинком, економити час та сили. За замовлення від 250 гривень пропонується безкоштовна доставка продуктів велокур’єрами. Всі товари доставляються у термосумках, тому можна сміливо замовляти молочні продукти, рибу та інші товари, які зберігаються у холодильниках.

Читайте також