"Тут гартується український рок": на Рівненщині відгримить фестиваль "Тарас Бульба"

Фото - відкриті джерела

У місті Дубно з 13 по 15 липня на стадіоні "Спартак" вкотре відбудеться свято української рок-музики - фестиваль "Тарас Бульба". Як зазначають організатори заходу, на фестивалі "гартується справжній український рок".

Цьогоріч працюватимуть головна, альтернативна та літературна сцени. Для дітей тут функціонуватиме спеціальна галявина, де з ними будуть займатися аніматори. У програмі також настільні ігри, розваги, аквагрим, пісочна терапія, малювання на воді, створення сувенірів своїми руками, квести, зустрічі з казкарями, майстер-класи, солодкі подарунки та призи.

На фестиваль приїде більше 50-ти гуртів з усієї України Kozak system, Христина Соловій, Karna, Тінь сонця, Анна, Sinoptik, Morphine Suffering, Space of Variations, Вій, Брем Стокер, Жадан і Собаки, Борщ, Фіолет, Khors, Hell:on, Sunrise, Dimicandum, Megamass, Velikhan, Dash, Exact Division, Joriy Kloc Niagara, The Crawls Aghiazma, Bojevilla, Alt.End, Полинове Поле, Шлях, ФRанко', Zwyntar, Еней, Брати, Станіслава, Жнива, Cardiomachine, Killscream, Micik Gonibez та інші. 14 липня на стадіоні "Спатрак" також виступить Христина Соловій. Окрім вітчизняних гуртів, на фестиваль також приїдуть італійці Cry Excess та Sailing to Nowhere, білоруси Znich.

Програма фестивалю:

Програма літературної сцени:

Вартість квитка на один день - 200 грн, на усі три дні фестивалю - 400 грн.

На території заходу діятиме наметове містечко, яке коштуватиме 125 грн з однієї особи. Організатори забезпечують гостей містечка базовими зручностями: душем, туалетом, підзарядкою для телефонів та питною водою. Також учасники фестивалю зможуть залишити свої автомобілі в паркінгу.

Вхід для учасників АТО та людей з особливими потребами - безкоштовний.

Фестиваль відбувається за підтримки Рівненської ОДА, Дубенської міської ради, Дубенської райдержадміністрації, історико-культурного заповідника "Дубно", спонсорів та меценатів.

Більше про фестиваль - на сайті.

Читайте також