У будівлі на Кавказькій з`явилися потенційні інвестори

Під час засідання постійної комісії обласної ради з питань будівництва та розвитку інфраструктури (голова – Микола Кучерук) депутати розглянули і погодили питання про надання згоди комунальному підприємству «Управління майновим комплексом» Рівненської обласної ради на укладання інвестиційного договору з ТОВ «БК Інтер-буд» щодо подальшого використання будівлі та земельної ділянки, які знаходяться у Рівному на вул. Кавказькій.

Йдеться про колишню будівлю «Рівневідеокіно» площею в  межах 1 тис. кв. метрів, яка розташована на земельній ділянці площею 0,2441 га. Об’єкт перебувають в користуванні (оперативному управлінні ) КП «Управління майновим комплексом» і тривалий час не використовується за призначенням.  

За словами начальника відділу з питань комунальної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради Юрія Нілабовича, для вирішення подальшої долі цього об’єкта було створено робочу групу та оголошено про збір конкурсних пропозицій від потенційних інвесторів.

Як результат, до обласної ради надійшли пропозиції від трьох компаній. Але необхідні обгрунтування та додаткову інформацію надали лише дві: ТОВ «БК Інтер-буд» і ТзОВ «Ажур» ЛТД. Представники третьої юридичної особи жодного разу не брали участі у засіданнях робочої групи і не реагували на листи від облради щодо надання додаткової інформації.

Відтак обидва претенденти, у разі укладання інвестиційного договору, мають на меті передати в обласну комунальну власність частину площ, які планують звести. Проаналізувавши обидві пропозиції, члени робочої групи як потенційного інвестора для об’єкта на Кавказькій, 32 б обрали ТОВ «БК Інтер-буд».

Як пояснив перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк, який очолює робочу групу, зупинилися саме на цій компанії, адже вона запропонувала кращі інвестиційні пропозиції. У разі укладання угоди, інвестор зобов’язується передати в обласну комунальну власність житлові та нежитлові приміщення площею 1250 кв.м.

Своє рішення щодо цього питання прийматимуть і депутати постійної комісії з економічних питань та комунальної власності, засідання якої має відбутися 23 липня.

Після прийняття відповідних рекомендацій обох комісій, зазначене питання розглядатиметься на наступній черговій сесії Рівненської обласної ради. 

Прес-служба Рівненської обласної ради

Читайте також