У ДТП на Рівненщині загинула людина

https://rv.npu.gov.ua

За минулу добу на території Рівненської області сталося три дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими та однією загиблою особою. 

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Гагаріна в Рівному надійшло до поліції близько 12 години. На місці події поліцейські встановили, що 49-річний  водій автомобіля «Reno Traffic» рухаючись заднім ходом, не помітив 76-річного пішохода та наїхав на нього. Пенсіонера госпіталізували до лікарні з переломом руки. 

Крім того, ще одна ДТП сталася у селі Городище Березнівського району. Правоохоронці встановили, що 29-річна місцева жителька, водій «Volkswagen Jetta», із невідомих поки причин, виїхала на смугу зустрічного  руху, де зіткнулася із мотоциклом  «Lifan». Водія двоколісного транспортного засобу, 19-річного жителя Орлівки доставили до лікарні з політравмою та численими забоями тіла. 

За цими фактами у поліції розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Смертельна  дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла сталася на автодорозі Київ-Чоп, у Дубенському районі. Встановлено, що водій не впорався із керуванням та врізався у відбійних. Від отриманих травм він загинув на місці події. 

Поліцейські закликають учасників дорожнього руху дотримуватися ПДР та не наражати на небезпеку життя оточуючих. 

За статистикою перевищення безпечної швидкості руху залишається основною причиною ДТП, у яких гинуть та травмуються люди. Перевищення швидкості або невідповідність її конкретним дорожнім умовам є однією з основних причин скоєння ДТП у всьому світі, внаслідок яких щорічно гинуть і отримують каліцтва тисячі людей. Згідно зі статистикою дорожньо-транспортних пригод при збільшенні швидкості тяжкість наслідків ДТП зростає в геометричній прогресії!


Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 

Читайте також