У Дубні хочуть будувати центр реабілітації та об`єднати пологовий будинок і міську лікарню

У Дубні відбулась нарада, на якій обговорювали питання розвитку медичної галузі міста. Зокрема, про будівництво реабілітаційного центру та об'єднання пологового будинку та міської лікарні.

Про це повідомляють у Дубенській міській раді.

Так, 27 серпня відбулась нарада під головуванням міського голови Василя Антонюка за участю народного депутата України Олександра Аліксійчука з в.о. начальника управління охорони здоров'я Дубенської міської ради Артуром Бицем та керівниками усіх закладів охорони здоров'я міста.

"На нараді обговорено низку актуальних питань щодо розвитку медичної галузі міста. Серед них - будівництво центру реабілітації на території міської лікарні та реформування структури медичних закладів Дубна. Зокрема, розглянуто можливості об'єднання міського пологового будинку з Дубенською міською лікарнею, яка є кластерним закладом, що передбачає наявність пологового у своєму складі. А також об'єднання ПМСД та міської поліклініки. Всі ці процеси відбуватимуться у співпраці з департаментом охорони здоров'я Рівненської області та координації з МОЗ", - зазначають у міськраді.

Читайте також