У Дубровиці чоловік розбив вікно у приміщенні ТВК

У Дубровиці чоловік з невідомих причин поцілив у вікно приміщення територіальної виборчої комісії. Інцидент стався вчора ввечері. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисник жбурнув камінь у вікно, пошкодивши скло. На момент інциденту в приміщенні перебували двоє членів комісії — ніхто із них не постраждав.

У результаті проведених розшукових заходів працівники карного розшуку оперативно вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 51-річний місцевий житель, який, пояснити свої дії так і не зміг, оскільки був напідпитку. Чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців, зокрема і за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях.

За фактом хуліганства слідчі Дубровицького відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати мінімум штраф від 17 до 34 тисяч гривень, а максимум — обмеження волі на строк до п'яти років.

Сума завданих збитків встановлюється.

Читайте також