У Клевані хірурги кілька годин оперували артерію пацієнта

Клеванські хірурги разом із колегою з Рівного кілька годин операвали пацієнта. На щастя, операція була успішною.

Про це повідомили на сторінці КНП «Клеванська лікарня імені Михайла Вервеги».

"За участі судинного хірурга Обласного центру судинної хірургії КП «Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка» РОР Юсинова Романа Тимофійовича та лікарів – хірургів нашого закладу, а саме Ярощука Андрія Андрійовича та Приходька Дмитра Борисовича, було вчасно та успішно проведено оперативне лікування в об’ємі: аутовенозне протезування сегменту плечової артерії", - йдеться у повідомленні.

Операція тривала декілька годин та включала ретельне планування і координацію кожного етапу.

У медзакладі зазначають, що кожен член команди відіграв важливу роль в організації безпеки та успішності операції. Надійність медичного обладнання та використання нових технологій, також відіграли важливу роль у досягненні успішного результату. Завдяки цим факторам, а також рішучості та міцному духу пацієнта, операція була проведена успішно.

"На даний час пацієнт проходить післяопераційну реабілітацію та проявляє позитивні зміни, що свідчать про ефективність втручання. Ця операція - велика перемога для всієї нашої медичної команди, але перш за все для самого пацієнта та його рідних", - додають медики.

Читайте також