У Костополі - скандал через концерт на Меморіалі Слави

Днями у Костополі організували благодійний концерт на Меморіалі Слави. 

Це неабияк обурило місцевих мешканців. За їхніми словами, організатори обрали не найбільш вдале місце для подібного заходу. Утім, знайшлися ті, хто не був проти такого заходу, проте в іншому місці. 

- Так, місце - невдале. Але я - не проти таких заходів. Хочеться, щоб діти менше бачили того болю і страждань. Майже кожна дитина бачить, як страждають рідні. Музика -  це просто на хвилинку вимкнути зі своєї голови депресивний стан. Краще така музика, ніж дітей витягувати із дипресії, яка вже думає, що життя кращого нема. І воїни наші воюють за те, щоб наше молодше покоління росло, розвивалось, вчилось. Я, наприклад, радію тому, що моя дитина матиме приємні спогади і емоції, - написала Юлія Котюк.

Як повідомив в.о. міського голови Костополя Давид Дідух, дозвіл на проведення концерту саме біля Меморіалу Слави не надавали. 

- Благодійний концерт на підтримку ЗСУ мав відбутися на Руданського 5/7 (між «Я люблю Костопіль» та закладом «Check-in»). Чому виконавці вирішили виступати в іншому місці - невідомо. Інцидентом мають займатись правоохоронні органи, - написав він. 

Тим часом, у мережі вже вимагають публічного вибачення організаторів концерту перед родичами загиблих.

- Сумно те, що ці молоді юнаки прикрились збором коштів на ЗСУ та внесли цю інформацію дітям, які щиро їм повірили та прийшли на цей концерт, - наголосив військовий Юрій Івашинюта. 

 

Читайте також