У Костополі нагородили кращих спортсменів і тренерів

У Центрі культури та дозвілля в Костополі відбулися святкові урочистості з нагоди відзначення кращих спортсменів, тренерів і меценатів.

Про це повідомили в Костопільській міськраді.

"Попри повномасштабну війну, яка вже другий рік триває в країні, місцеві спортсмени продовжують здобувати колосальні перемоги, заявляти про своє рідне місто Костопіль і підніматись на п'єдестали європейських і всеукраїнських змагань", - наголошують у дописі.

За цей рік десятки вихованців Костопільської ДЮСШ, місцевих клубів і шкіл, спортивного ліцею, стали призерами офіційних чемпіонатів і кубків. Майже півсотні спортсменів отримали грошові винагороди від місцевої влади за високі досягнення.

Усі ці здобутки та звання вихованці мають не лише завдяки своїй наполегливості й вірі, а й постійній підтримці батьків і тренерів.

"Відзначили та подякували також і постійним меценатам та людям, які регулярно підтримують розвиток спорту в громаді й вірять у професійне майбутнє спортсменів-початківців.

Традиційно хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників, які навіки поповнили небесне військо, а також подякували військовим, завдяки яким нині можуть займатися та здобувати нові досягнення".

Розважали гостей і відвідувачів заходу талановиті місцеві творчі колективи.

Читайте також