У Костополі невідомі понівечили Монумент Слави (ФОТОФАКТ)

Павло Паксиватов у спільноті «Костопіль-час» опублікував фото понівеченого Монументу Слави в місті Костопіль. Знаходиться він біля кільця в районі «Кристалу», на розі вулиць Нова-Руданського-Рівненська. Невідомі червоною фарбою обмалювали Монумент, що викликало хвилю обурення серед містян:

Вітя Черненко: Треба просто з дитинства привчати до дисципліни, краще спортом займатись тоді й часу не буде на такі дурощі.

Валерія Варьяниця: Просто немає слів! Таких треба на фронт, щоб зрозуміли, як це - захищати рідний край своєю кров’ю!!!

Lola Alex Ті хто не знає своєї історії (Друга світова і роль в ній України, яку німці двічі "проутюжили" туди й назад, і скільки крові пролито, щоб сьогодні нащадки паплюжили пам'ять дідів і прадідів) не заслуговують українцями зватися.

Roman Sviatnenko Радує те, що більшість усвідомлює, розуміє що це історія, пам'ять! І не пишуть дурниць в коменти, типу Слава Україні, слава бандерівцям і правильно зробили. На жаль з вірою не всі це усвідомили( А все це робиться з метою налаштування брата проти брата, і підняття чийогось рейтингу, карманного!

Вікторія Озарчук-Левицька Вандалізм не має національності, але на жаль радикальні настрої в суспільстві будуть наростати. Системне повернення до минулої радянської ідеології, паплюження українських національних героїв приводить до таких негативних наслідків.

Лариса Купльовська Цікаво, а поліція відреагувала на це неподобство? Як можна допускати таке варварство? Пройшов час і ми забули своїх героїв,20 млн. Українців які віддали своє життя за мир, за життя наступних поколінь. Я можу з впевненістю сказати, пройдуть літа, така саме непогана чекає і на наших теперішніх героїв які склали свої життя. Тому, що ми не вчимо поважати історію. Ми теперішні просто її топчемо...

Лариса Купльовська Просто не віриться в що перетворюється наша молодь. Ось вам і вбивці, педофіла, главтівники. Бо нема нічого святого тільки ненависть і безкарність.

Читайте також