У Костополі почали капітальний ремонт частини вулиці

У Костополі розпочали капітальний ремонт частини вулиці Котляревського на перехресті з вулицею Степанською.

Повідомляють у Костопільській міській раді.

Це основний шлях до мікрорайону Переминка. Перехрестя тривалий час було в занедбаному стані, що спричиняли хаотичний рух. Цією дорогою рухаються не лише автомобілі, але і міський транспорт, а саме автобус №3. Оскільки комунальні автобуси низькі, то подібні ділянки проїхати їм досить складно.

Після ремонту буде організовано в'їзд та виїзд, передбачено острівки безпеки. Ремонт включає також влаштування асфальтобетонного покриття та тротуарів.

На всіх об'єктах нового будівництва, реконструкції чи капітального ремонту облаштовують пішохідні переходи виключно із тактильними плитами. Вони допомагають незрячим людям пересуватися вулицями.

"Щодня питання доступності стає все більш актуальним. На жаль, багато воїнів повертаються додому із травмами та інвалідністю, тому ми маємо робити місто комфортним для них. Тротуари потрібно робити зі зручними з'їздами для дитячих колясок та для людей з інвалідністю. А пішохідні переходи облаштовувати тактильними плитами. Над цим і працюємо", - зазначив в.о. міського голови Давид Дідух.

Якщо погодні умови дозволятимуть, усі роботи планують завершити за три тижні.

Читайте також