У Костополі п'яне застілля переросло в бійку та закінчилось смертю

28-річний зловмисник спочатку переховувався, однак потім все ж повернувся додому, де його затримали поліцейські. За скоєне йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі. 

Повідомлення про виявлення 57-річного костопільчанина без ознак життя надійшло до поліції 16 жовтня о 08:35.

Поліцейські встановили, що напередодні ввечері троє чоловіків у компанії власниці помешкання — 58-річної жительки Костополя, розпивали спиртні напої. Близько 20 години між двома місцевими жителями — 28-ми та 57-річним виник конфлікт, причину якого ніхто поки пояснити не може через надмірну кількість випитого.  

З’ясовувати відносини чоловіки вийшли у коридор, де зі слів свідків, молодший завдавав 57-річному жителю Костополя удари руками та ногами по тулубу та голові. Після цього нападник пішов спати у цьому ж будинку, а побитий лишився лежати у коридорі на підлозі. Іще один учасник застілля пішов додому. 

Зранку тіло без ознак життя виявила 58-річна власниця оселі. 28-річного зловмисника у будинку у цей час уже не було. Згідно з лікарським свідоцтвом, смерть костопільчанина настала внаслідок набряку, компресії головного мозку, закритої черепно-мозкової травми з крововиливами. 

Слідчі Костопільського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Слідчі підготували клопотання про обрання запобіжного заходу, а суд 17 жовтня задовольнив його та відправив підозрюваного на два місяці у слідчий ізолятор. 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області.

 

 

Читайте також