У лікарні на Рівненщині складна ситуація: на COVID-19 захворіли троє лікарів

Головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк систематично повідомляє про ситуацію із хворими на COVІD-19 у медзакладі. Зокрема, за словами лікаря, станом на вечір 24 вересня у лікарні невтішна ситуація - щодня кількість пацієнтів з важкими пневмоніями збільшується. 

"Друзі, ми б‘ємо антирекорди, досягаємо відмітки в 100 хворих. Ситуація важка, напружена. З такими темпами скоро не буде вільних мість в профільних відділеннях", - коментує керівник опорної лікарні.

За його словами, у реанімаційному відділенні - 7 хворих у важкому стані (всі киснезалежні, один пацієнт на неінвазивній ШВЛ).  Додалось троє хворих з міста Вараш, Сарн та Дубровиці.

У інфекційному відділенні - 25 пацієнтів з коронавірусом. Наразі сім осіб - киснезалежні у важкому стані. Додалось чотири пацієнти з Зарічненщини, Вараша та Карпилівки. Виписали ще 4 осіб, 7 людей перевели до обсервації, а одну до реанімації. У шести людей - високі температури.

На обсервації перебувають 65 хворих.

"Додалось 14 хворих, це жителі м. Сарни (6), с. В. Вербче (4), с. Олексіївка, с. Чудель, с. Стрільськ, с. Карпилівка, виписано дев‘ять, переведено шість хворих в інфекцію. З високими температурами - 29 пацієнтів. Тридцять хворих на третьому поверсі обсервації ковідовські. Нажаль маємо захворілих трьох лікарів", - інформує Василь Іванюк.

 

Читайте також