У лісах на Рівненщині в дощовиту погоду знаходять гриби-гіганти (ФОТО, ВІДЕО)

У лісах Рівненщини в поті чола "працюють" грибники. Справжні прихильники "тихого полювання" не мислять свого життя без улюбленої справи навіть тоді, коли за вікном дощить. А нині - особливо складно "упіймати" гарну погоду, адже на Рівненщині чи не щодня - зливи, грози та шквали. Та грибників не лякають і такі погодні умови. Вони беруть свої кошики, дощовики й вирушають до лісу.

Так, учора мешканець Рівненщини Василь Овдіюк у спільноті "Грибники Рівненщини" поділився тим, що йому вдалося знайти в лісі, незважаючи на дощ. Чоловік "уполював" чимало грибів. Та особливу увагу все ж привернув гриб-гігант, якого пан Василь помітив серед барвінку. Чоловік спеціально зняв свого капелюха й поклав на гриб, аби продемонструвати, наскільки великою є знахідка.

"Очам своїм не повірив, коли побачив отакого гігантського гриба в барвінку. Дивіться, дивіться, що робиться. Іде дощ. Ось це шапка моя, повністю вона його не закриває. Шикарний гриб. Я вражений. Я в шоці", - щиро дивується пан Василь своїй знахідці.

Інші грибники також "похизувалися" тим, що їм удалося знайти в лісах Рівненщини. Так, Олександр Никончук у цій же спільноті поділився своїми світлинами, зробленими під час "тихого полювання".

"Ліси Костопільщини сьогодні. Від Лісополя до Мащі ростуть гриби найкращі", - написав пан Олександр під своїми фото.

 

Читайте також