У містечку на Рівненщині хочуть створити сучасний спортивний комплекс

Петиція про створення сучасного спортивного комплексу на базі ЗОШ №4 у Вараші з'явилася на сайті Єдиної системи місцевих петицій. Зазначається, що мешканцям міста у вільний час ніде грати в командні види спорту або дуже дорого брати в оренду цілі поля або стадіони.

"Будівництво нового сучасного стадіону з великою кількістю спеціалізованих ігрових майданчиків для командних видів спорту, біговими доріжками та вуличними тренажерами дозволить поліпшити заняття фізкультурою в школі, познайомить учнів з різними видами спорту, виявить найбільш здібних і дасть їм можливість розвивати свої таланти. 

Міські спеціалізовані спортивні школи зможуть проводити заняття зі своїми учнями у другій половині дня на максимально великій кількості спортивних майданчиків, залучаючи до спорту ще більше дітей і дорослих, і ростити з них майбутніх чемпіонів України. 

У вихідні та ввечері, діти і дорослі зможуть грати на спортивних майданчиках, займатися на тренажерах, бігати, покращувати свої спортивні навички, ставати більш здоровими, знайомитися і спілкуватися не тільки в інтернеті. Спортивні майданчики стануть місцем для популяризації різних видів спорту серед всього населення міста Вараш," - йдеться у петиції.

До кінця збору підписів залишилося 10 днів. 

Читайте також