У місті на Рівненщині визначили трьох переможців "Громадського бюджету 2020"

У місті Сарни на Рівненщині наприкінці липня було визначено переможців "Громадського бюджету 2020". За результатами онлайн-голосування мешканців територіальної громади, найбільшу прихильність вибороли три проєкти із семи, які були представлені і подані на розгляд, а саме:

  •  «Свіже повітря в дитячих садочках – це не розкіш, а життєва необхідність», автор - представники ДНЗ № 1 «Дзвіночок», сума – 70980 грн.;

Ілюстративне фото

  • «Благоустрій і озеленення прибудинкової території ОСББ «Окраса Случа» Набережна 5», автор - голова ОСББ "Окраса Случа", сума – 108150 грн.;

  • «Спортивно-ігровий майданчик задля здорового та активного дитинства», (м. Сарни, вул. Військова буд. 11 та буд. 13) автор - Жупило Дана Ярославівна, сума – 87239 грн.

У рамках втілення першого проєкту 10 серпня 2020 у ДНЗ №1 «Дзвіночок» було встановлено шість припливно-витяжних рекуператорів в ігрових приміщеннях. Облаштування сучасної вентиляційної системи дозволить постійно забезпечувати приміщення ДНЗ №1 свіжим повітрям, що сприятиме створенню комфортних умов для навчання та виховання.
Інші проєкти буде реалізовано найближчим часом.

Читайте також