У нас на вас - великі плани: до Хомка приїхали корейці

Сьогодні міський голова Рівного Володимир Хомко зустрівся із ректором Всеукраїнської філії «Міжнародного інституту розвитку інтелекту» Південної Кореї, професором Парком Сонг Су, який прибув у Рівне з офіційним візитом.

Мета візиту іноземної делегації – впровадження інноваційного мислення до освітньої системи України, ознайомлення освітян із передовими новітніми напрямками розвитку особистості та впровадження їх у навчальні програми.

«Ми маємо великі плани щодо України, які ми готові спільно реалізовувати. Ми запрошуємо молодь, в тому числі із вашого міста для обміну досвідом. Крім того, ми готові здійснювати кількаденні зустрічі із студентами, проводити лекції, тренінги із запрошенням спеціалістів різних напрямків з нашої Республіки» - наголосив іноземний гість.

У свою чергу очільник міста Рівного зазначив:

«Ми готові співпрацювати із розвиненою країною, цікаво було мати і місто-партнер у Республіці Корея. Рівненська молодь - досвідчена і перспективна, ми готові відвідати вашу країну з метою перейняття передового досвіду та інноваційних технологій. Південна Корея нам дуже цікава із всіх точок зору».

Читайте також