У одному з ліцеїв Рівного школярі нищать туалети, які батьки допомагали ремонтувати (ФОТО)

У ліцеї №12 міста Рівне учні пошкодили двері кабінок у санвузлах.

Як повідомила керівниця БО "Серце дітям України" та начальниця Відділу культури, спорту, молоді та туризму Гощанської селищної ради Марина Кузмічова у мережі, 4 санвузли відремонтували батьки кілька років тому. Втім, школярі вирішили не берегти створені умови.

За словами Марини Кузмічової, завдяки підтримці донорів та небайдужих підприємців представники благодійного фонду допомогли відремонтувати пошкоджене майно.

"Батьки самостійно здійснили ремонт у 4ох СВ, кілька років тому. Ми, лиш, підправили та замінили те, що ваші ж діти, продовжують нищити. Я знаю, що кожний, хто дочитає цей пост, скаже, що то не моя дитина, моя на це нездатна, але... На першому фото – двері кабінок, які виламали ваші діти. На другому – після здійсненого ремонту. Третє фото – кабінки за 2 тижні після ремонту!

Шановні батьки, жодна школа, місто, держава, благодійні фонди, жодні бюджети не зможуть зробити належні умови дітям, якщо діти того не берегтимуть!!! Звісно, камер спостереження у туалетах нема, тому тих, хто займається вандалізмом не встановити", - коментує Марина Кузмічова.

Читайте також