У Острозі відбувся Кубок міського голови із волейболу

У неділю,16 лютого, відбувся Кубок Острозького міського голови з волейболу. У змаганнях узяли участь 8 команд-трудових колективів установ та організацій міста: збірна міста Острога, КЗ "Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою", Острозька дитячо-юнацька спортивна школа, збірна команда Острозької районної адміністрації, збірна с. Межиріч, Острозького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (Військомат), команда Острозького ВПУ, а також Нау "ОА", повідомили у відділі з питань молоді та спорту Острога. 

Змагання відбулись в надзвичайно дружній атмосфері, не дивлячись на те що ігри були напруженими, за вихід у фінал команди грали на рівних, а перемога визначалася в 1-2 очка. Вдруге Кубок отримала команда Нау "ОА". 

Вітаємо команду Нау" Острозька академія", які вже вдруге отримали кубок, також хочемо відзначити з прекрасним результатом та хорошим рівнем гри збірну команди м. Острога, які посіли 2 місце, а також 3 місце отримали юні волейболісти Дитячо-юнацької спортивної школи!
 

Читайте також