У поліції розповіли деталі страшної ДТП за участі маршрутки "Рівне-Здолбунів"

Фото - Нацполіція

Правоохоронці з'ясували, що за кермом автомобіля «Geely CK» перебував 22-річний рівнянин. Унаслідок ДТП водій загинув. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На виїзді з Рівного - автотроща: є загиблий та постраждалі (+ФОТО)

Саме кермувальник легковика, за попередньою інформацією, був винуватцем ДТП. Він здійснював маневр обгону іншого автомобіля, перетнув суцільну лінію, та зіткнувся з маршруткою "Рівне-Здолбунів" під керуванням 32-річного мешканця Радивилівського району. Від удару маршрутка зіштовхнулася з автомобілем «Citroen Xsara Picasso», яким керував 35-річний житель Рівного.

Троє пасажирів автомобіля «Geely CK», серед яких 20-річна дружина загиблого водія, а також 48-річна жінка та 62-річний чоловік, отримали політравми та були госпіталізовані до лікарні.

Крім цього, отримали травми четверо пасажирів маршрутки. Серед них 20-річний мешканець Здолбунова та троє дітей віком 14-ти, 6-ти та 4-х років. За попереднім обстеженням усі отримали закриту черепно-мозкову травму, забої та були госпіталізовані до лікарні. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Читайте також