У поліції розповіли подробиці вчорашньої потрійної ДТП у Рівному: водій був п'яним (ФОТО)

Учора, у п'ятницю, 29 листопада, у Рівноу на вулиці Гагаріна близько 17 години трапилась ДТП за участі одразу трьох автомобілів. Про це портал "РівнеМедіа" вже повідомляв сьогодні.

За словами правоохоронців, які працювали на місці пригоди, автомобіль «Fiat Bravo», за кермом якого перебував 59-річний мешканець села Нова Любомирка Рівненського району, наздогнав фургон «Citroen Jumpy», що їхав попереду у попутному напрямку, за кермом якого перебував 30-річний рівнянин, а той, у свою чергу, за інерцією в'їхав у позашляховик «Mercedes ML500», що також їхав попереду у тому ж напрямку. 

За інформацією поліції, ДТП трапилась з вини водія "Фіата", який не дотримався безпечної дистанції руху і не встиг вчасно зреагувати і загальмувати.

В результаті зіткнення трьох автомобілів постраждало двоє осіб - водій "Фіата" та 27-річна пасажирка "Сітроена", дружина водія. У першого медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітини та тупу травму живота, а також у нього був запах алкоголю. Його госпіталізували до лікарні, де у нього також взяли кров на освідування на визначення вмісту алкоголю в крові.

У постраждалої жінки медики діагностували закриту черепно-мозкову травму і травму шиї. Після надання меддопомоги її відпустили додому.

Усі транспортні засоби, які були учасниками цієї ДТП, помістили на спецмайданчик.

За цим фактом у поліції розпочали досудове розслідування за част. 1 ст. 286 ККУ. 

Читайте також