У поліції розповіли про вечірню ДТП на перехресті Макарова-Дубенська в Рівному (ФОТО)

Учора, 28 листопада, ввечері в Рівному на перехресті вулиць Макарова та Дубенська сталась дорожньо-транспортна пригода за участі буса та маршрутного таксі. Про це портал «Рівне Медіа» повідомляв тут: У Рівному пасажирський автобус зіткнувся з бусом: щонайменше 4 особи травмовано (ФОТО)

ЯК сьогодні вранці повідомили в поліції, водій автомобіля «Volkswagen LT», 57-річний рівнянин, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із маршрутним автобусом «БАЗ» сполученням «Козин-Рівне» під керуванням 37-річного жителя Радивилівського району.

На момент зіткнення у салоні маршрутного таксі перебували 25 осіб. Травм зазнала 14-річна дівчинка із Дубна. У неї діагностували осаднення, після надання медичної допомоги, її відпустили додому.

Також повідомляється, що є ще постраждалі. Зокрема, 54-річна пасажирка мікроавтобуса. У неї медики діагностували забої руки та черепно-мозкову травму. Наразі вона проходить додаткове обстеження.

Крім того, відомо, що обидва водії були тверезими. Наразі правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

За інформацією відділу комунікації Рівненської області

 

Читайте також