У райлікарні на Рівненщині 100 хворих: у частини коронавірус, а в 70 осіб - пневмонії

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

У реанімації Сарненської центральної районної лікарні нині перебувають семеро хворих. Про це повідомив керівник закладу Василь Іванюк. В усіх цих пацієнтів стан здоров‘я - важкий, вони киснезалежні. Один пацієнт на неінвазивній ШВЛ.

А от у інфекційному відділенні лікарні перебувають 23 людини із коронавірусом - сім хворих киснезалежні, стан їх здоров‘я теж важкий. 

На обсервації в лікарні перебувають 70 хворих, всі з пневмоніями. У 23 з них підтверджено коронавірус. Із цієї кількості хворих, за словами пана Іванюка, у 25 високі температури. Загалом у закладі 100 хворих,  з яких 51 з коронавірусом. 

Керівник закладу додав, що готові відкриття лівого крила травматології та хірургії при масовому поступленні.

"У нас вистачить і людей, і рук, і ми готові забезпечити усім необхідним длянНаших медичних працівників. В нас така місія - стояти на сторожі людей. Друзі, вибачте, але ми не можемо в повній мірі госпіталізовувати усіх з інших регіонів. Ми стараємося допомогти усім при наявних вільних місцях. Дякую своїм колегам за Вашу трудову діяльнісь. Люди гідно оцінюють Ваші заслуги", - написав Василь Іванюк. 

Читайте також