У ресторані на Рівненщині подали стейк із неприємним "сюрпризом" (ФОТОФАКТ)

Учасник спільноти Типове Дубно ділиться враженнями від походу в місцевий ресторан:

Замовили в Манхеттені стейк зі свинини (якщо це можна назвати "стейком") Розрізав шматок, а там волосся... Воно було прожарено аж в середину...

Після цього покликав офіціанта і пояснив їй ситуацію, вона забрала і сказала що "виясне цю проблему"

Потім ми сиділи і пили чай, пройшло більше 40 хвилин і я попросив рахунок, в чеку ніякої компенсації не було.Ми покликали ще раз офіціанта і вона сказала підійти до барної стійки щоб вирішти це з адміністратором.

Через пару хвилин вийшла "адміністратор". Вона почала просто кричати, і від неї тхнуло алкоголем. Одним словом, неадекватна людина в нетверезому стані. Кричала, що я заплачу повну вартість і звинувачувала що це ми підкинули волосся. Я попросив книгу скарг, але, звісно, вона відповіла, що нічого не дасть. 

Також зі мною була дівчина і знайома, адміністратор розвернулась до знайомої та взяла її за волосся зі словами "може це твоє волосся". Наприкінці розмови вона сказала, що "не буде вибачатись, в неї і без нас клієнтів вистачає, і дорога в цей заклад для нас закрита".
P.S.  За цей стейк я гроші не платив. І перед нами так і ніхто не вибачився. Так що робіть висновки самі.Не говорю вже навіть про те, що ціни в меню і в чеку відрізняються, і, звісно, що в чеку ціни вищі.

Рівняни, будьте уважні, замовляючи їжу в ресторанах. 

Читайте також