У рівненському університеті відбувся традиційний спортивно-розважальний захід «Козацькі забави»

Справжнє свято відбулось у Рівненському державному гуманітарному університеті. Традиційний спортивно-розважальний захід «Козацькі забави», присвячений Покрові Пресвятої Богородиці, Дню захисника України, Дню українського козацтва та річниці створення Української повстанської армії зібрав на стадіоні майже 200 учасників. Його організатори - викладачі та студенти кафедри теорії та методики фізичного виховання РДГУ на чолі з Вадимом Кіндратом. До проведення заходу долучились і працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Різнопланові розважальні забави були підготовлені для чотирьох команд-учасниць. Хоча у назві звучало слово «забави», проте самі конкурси були далеко не дитячі. Хлопці та дівчата демонстрували свою силу, вправність, витримку, завзятість, виконуючи спортивні (інколи із нотками гумору) завдання семи конкурсів.

Кожен вид змагань мав своїх переможців, але у загальному підсумку команди розташувалися так:
ІV місце посіла команда «Гладіатори»,
III місце - команда «Запорожці»,
II місце - команда «Україна»,
І місце – команда «Кашубенята».

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами та солодкими подарунками. Завершився захід спільним фото його учасників і організаторів та смачним козацьким кулешем.

Читайте також