У Рівному арештували хулігана, який вдарив кондукторку тролейбуса у щелепу

У Рівному судили чоловіка, який безпричинно побив кондукторку тролейбуса. 

Як йдеться у вироку суду, інцидент стався 11 січня 2023 року о 17.50 у тролейбусі за маршрутом №7. 

За словами свідків, біля зупинки навпроти дитячої поліклінки №3 обвинувачений став голосно кричати, що кондукторка неправильно дала йому решту. Після чого руками тримаючись за верхні поручні, підтягнувся та ногою вдарив кондукторку в область щелепи. Після чого хулігана затримали пасажири тролейбуса та викликали поліцію. 

Внаслідок удару жінка отримала легкі тілесні ушкодження. На наступний день вона звернулась за медичною допомогою, оскільки відчувала запаморочення. 

Свою вину обвинувачений не визнав. В той же час він не заперечив, що в той день до поїздки вживав горілку та пиво. Вважає, що потерпіла його обмовляє. 

При цьому чоловік порушував порядок в судовому засіданні, ображав нецензурними словами потерпілу та прокурора та погрожував їм. 

Потерпіла зазначила, що обвинувачений дав неправдиві свідчення, підстав його обмовляти в неї немає. Повідомила суду, що переживає за своє життя, оскільки обвинувачений висловлював погрози в її адресу. Просила призначити покарання обвинуваченому на розсуд суду.

За медичним висновком, обвинувачений був у стані сп'яніння. Також відомо, що за місцем проживання чоловік зарекомендував себе з негативної сторони, неодноразово був притягнутий до адміністративної відповідальності. 

Відтак, суддя визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 296 КК України та призначив йому покарання у виді шести місяців арешту. 

Читайте також