У Рівному аварійну будівлю у центрі міста хочуть віддати державі

Фото -

На сесії Рівненської обласної ради буде розглянуто проект про передачу будівлі за адресою: місто Рівне, вул.Словацького, 5, у державну власність.

Територія за цією адресою належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області та обліковується на балансі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Після передачі будівлі у державну власність, вона буде віднесена до сфери управління Національної поліції України, на баланс Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Ця будівля розташована біля дитячого садочка Нацполіції у Рівненській області. Поліцейські, діти яких ходять до цього дитячого садочка, неодноразово скаржились на цю аварійну будівлю.  За інформацією «Рівне Вечірнє», облрада не виділяла кошти на її збереження, і так і не взялася продати (там немає достатньої земельної ділянки для обслуговування приміщення). ГУ Нацполіції звернулося з проханням віддати цю будівлю на вулиці Словацького, 5 у державну власність.

 

Читайте також