У Рівному будинок на Північному - другу добу без світла

Частина будинку на вулиці Коновальця, 6 у Рівному вже другу добу - без електропостачання. Про це журналістам "Рівне Медіа" розповіла голова ОСББ Світлана Далько. 

За її словами, на цей час світло відсутнє у чотирьох із десяти під'їздів. Як стало відомо, раніше вони були заживлені до кабельної мережі, яку ще раніше пошкодили під час будівництва дитсадка в рамках "Великого будівництва". 

- Світло зникло ввечері на Миколая. Але я подзвонила в аварійку. То світло швидко відновили. Але потім світло зникло знову. З тих пір його немає. Електропостачання не відновили досі, - каже голова ОСББ. 

Як запевнила речниця "Рівнеобленерго" Алла Ліхачова, наразі ремонтна бригада працює на місці пошкодження, і вже до кінця дня обіцяють повернути мешканцям світло. 

- Наші звернення до будівельників стосовно ремонту цієї кабельної мережі результату не дали. Але ці під'їзди живилися від іншої кабельної лінії. Ми двічі виїжджали на місце, аби забезпечити надійне електропостачання цим людям попри те, що вони живилися однією кабельною лінією, а не двома. Тепер та єдина кабельна лінія, якою були заживлені, частково пошкодилася, тому 4 під'їзди зараз без світла. І ми прийняли рішення, оскільки та будівельна фірма нічого не робить для ремонту, ми відремонтуємо мережу своїми силами, - каже Алла Ліхачова. 

 

Читайте також