У Рівному через залишений на плиті чайник ледь не загорілася квартира (ФОТО)

У суботу, 17 лютого, ввечері близько пів на 22 год. у Рівному на вулиці Макарова, 52 у квартирі на сьомому поверсі житлового будинку ледь на сталося пожежі - задимілася квартира. Дим, який йде з оселі, помітили сусіди та одразу викликали пожежників.

Коли вогнеборці прибули на місце події, у задимленій квартирі ніхто не відчиняв, відтак, рятувальники зняли двері та увійшли у приміщення. Господарів квартири вдома не було.

Причиною задимлення став залишений на газовій плиті чайник, у якому википіла вода і який вже почав диміти та плавитися. Пожежники зняли чайник з газу, залили його водою, негайно перекрили газ та відкрили вікна, щоб провітрити приміщення. Варто зазначити, що якби не уважність сусдів, то наслідки цього могли бути непоправними.

До слова, це вже не перший випадок, коли рівняни забувають вимикати газові плити, де готують їжу, та йдуть з дому у справах. Рятувальники застерігають, що така халатність та безпечність громадян може призвести до знищення вогнем не лише помешкання, а й мати більш трагічні наслідки.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також