У Рівному чоловік розбестив двох малолітніх дівчаток: він у розшуку

Фото ілюстративне

У четвер увечері до поліції міста Рівного звернулися дві рівнянки з тим, що у місті у мікрорайоні Північний завівся педофіл, який вчинив розпутні дії відносно їхніх доньок.

Як з`ясували поліцейські, ці два інциденти були звершені з різницею у 5 хв. Перший з них трапився о 17:35 год., коли 9-річна донька однієї із заявниць поверталася додому разом зі своїм 5-річним братиком. Зловмисник наздогнав дітей, коли ті вже знаходилися на першому поверсі під’їзду будинку, де вони проживають. Зі слів самих дітей, чоловік підійшов ззаду та, притримуючи дівчинку рукою, вчинив відносно неї розпутні дії і через хвилину втік.

Другий такий випадок стався вже через кілька хвилин - о 17:40 год. - у сусідньому будинку, де цей же чоловік скоїв розбещення відносно 7-річної дівчинки.

За обома цими фактами поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх).

На розшук правопорушника орієнтовано особовий склад Головного управління Нацполіції в Рівненській області. З метою встановлення особи правопорушника відпрацьовуються мікрорайон, публічні місця, парки, сквери тощо.

Правоохоронці звертаються до усіх батьків малолітніх дітей подбати про безпеку своєї малечі у громадських місцях та за можливості не відпускати їх з дому самих. У свою чергу, поліція тримає питання безпеки дітей під особливим контролем та робить все для того, щоб не допустити протиправних посягань на життя та здоров’я дітей.

 

 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області