У Рівному дітлахи п`ять разів зустрілися зі Святим Миколаєм

КП «Рівнекнига», за участю акторів «Рівненського академічного обласного театру ляльок» провели низку заходів для  дітей та їхніх батьків, а також для усіх бажаючих, хто прагнув  зустріти  Новорічні свята у товаристві Святого Миколая. Зустрічі проходили в книгарні «Дружба» за адресою м. Рівне, майдан Незалежності, 5.

Резиденція Святого Миколая працювала із 22.12.2018 по 30.12. 2018 з 12:00 год. - 13:00 год. 

Всього відбулося п’ять зустрічей зі Святим Миколаєм та його помічником.          

Слід відзначити, що впродовж  запланованих зустрічей до книгарні завітала неймовірна кількість відвідувачів. Окремої уваги заслуговували талановиті діти, котрі заздалегідь підготувалися до зустрічі зі Святим Миколаєм. Хлопчики та дівчатка з величезною радістю розповідали вірші, смішинки, співали Новорічні пісні, колядували.

Особливу увагу та інтерес з-поміж не менш талановитих дітей, викликав Андрій  Глодя – учень 5-го «Б» класу Рівненської класичної гімназії  «Престиж». Андрій є поціновувачем творчості Павла Глазового. Учень сценічно декламував гуморески автора, наспівував пісні польською мовою.    

Працівники та відвідувачі книгарні приязно зустрічали дітей та проводжали їх бурхливими оплесками

За цей час дітлахи змогли віч-на-віч поспілкуватися зі Святим Миколаєм та його мультиплікаційним помічником - зайчиком. Цей казковий персонаж  викликав неабиякий захват не лише у дітей але й у дорослих. Кожен з малюків мав можливість розказати віршик чи казочку, поділитися своїми найзаповітнішими бажаннями та мріями, а головне – написати листа своєму улюбленому персонажу.

Батьки  своєчасно придбали цікаві книги в якості подарунків для своїх дітей. Святий Миколай особисто презентував їх дітям.

 

 

Читайте також