У Рівному для 6-річної дівчинки збирають кошти на лікування раку

Рік тому 6-річній Віталінці Меленчук поставили страшний діагноз - рак нирки. Так вона потрапила на лікування в онкогематологічне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Спочатку дівчинка приймала передопераційну хіміотерапію. Потім була складана операція по видаленню ураженої нирки. Після операції Віталінка ще 7 місяців за протоколом проходила «хімію», аби рак не повернувся. Про це розповідає голова правління БФ "Скарбниця надії" Мар'яна Рева.

Під час лікування Віталінка ніколи не скаржилась і не капризувала. І навіть зараз, коли їй болить, вона просто стає сумною і йде до лікарняного ліжка. Не зважаючи на свою тенднітність, ця маленька залізна леді має характер бійця. Вона безперечно стане лідером у школі, про яку так мріє. І це не дивно, адже дівчинка дуже допитлива, прекрасно читає, любить творчі заняття, вміє вигадувати казки.

На жаль, величезна кількість медикаментів, які рятували життя дівчинки, серйозно вплинули на її нервову систему. І тепер через порушення функцій м’язів та нервових імпульсів, в неї діагностували ще й полінейропатію. У Віталінки часто болять руки і ніжки, порушена хода. А попереду – вартісні обстеження, фізична реабілітація та прийом медикаментів. В середньому щомісяця батьки дівчинки витрачають біля 5000 гривень на лікування доньки.

Віталінці дуже потрібна допомога, аби відновитись від виснажливого лікування і остаточно дійти до перемоги. Тому просять усіх небайдужих долучитись до збору коштів для дівчинки.

Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу - добровільна пожертва для Меленчук Віталіни
(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну). 

За більш детальною інформацією телефонуйте до координатора Мар`яни Реви: (098) 45 26 916.

https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i46559907629

 

Читайте також