У Рівному для спеціалістів-землевпорядників організували семінар (ФОТО)

Днями для спеціалістів-землевпорядників об’єднаних територіальних громад Рівненщини відбувся тренінг на тему: «Адаптація до існуючих вимог законодавства та їх дотримання у сфері земельних відносин». Його організував Рівненський відокремлений підрозділ Центру розвитку місцевого самоврядування. Повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області

Участь у заході взяли перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Наталія Яцюк, начальник відділу з питань нотаріату Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Наталія Левицька, голова відділення нотаріальної палати України в Рівненській області, приватний нотаріус Острозького районного нотаріального округу Інна Бернацька, приватний нотаріус Рівненського міського нотаріального округу Володимир Попов.

Під час тренінгу представники юстиції та нотаріуси висвітлили питання щодо юридичних аспектів невитребуваних паїв та передачі в оренду відумерлої спадщини.

Також, відділення нотаріальної палати України в Рівненській області спільно з Рівненською юстицією розробили для спеціалістів-землевпорядників об’єднаних територіальних громад презентацію на тему: «Набуття права власності територіальною громадою на нерухоме майно у порядках спадкування та визнання спадщини відумерлою».

Читайте також