У Рівному фельдшер «швидкої» прибув на виклик нетверезим

У Рівному на лінію 102 прийшло анонімне повідомлення про те, що фельдшер «швидкої», який прибув на виклик по вулиці Гетьмана Полуботка у службовому автомобілі – нетверезий. Це підтвердила т.в.о. командира першої роти патрульної поліції Ірина Середа, повідомляє Суспільне.

Фельдшер Юрій Цуканов погодився пройти тест у медзакладі. Алкотест показав 2,77 проміле алкоголю в крові фельдшера. Патрульні склали адмінматеріал ч.1. ст. 179 (перебування у стані сп’яніння на робочому місці).

На місце складання протоколу до медзакладу приїхав заступник головного лікаря станції швидкої допомоги Олег Гикавчук. Він повідомив, що через цей інцидент фельдшера, ймовірно, звільнять.

Сам фельдшер Юрій пояснив кореспондентці UA: Рівне, що попередні три дні був на риболовлі – святкував День рибака. За його словами, сьогодні, 30 червня, алкоголь не вживав.

До слова, Юрій Цуканов - водій, який 14 вересня скоїв ДТП, втікав від патрульних. У салоні автомобіля тоді правоохоронці виявили корпус і запал до гранати РГД-5. Інформацію підтвердила пресофіцерка відділу комунікації Нацполіції області Марія Юстицька.

Нагадаємо, патрульні зупиняли "Вольво", бо водій порушив Правила дорожнього руху. Коли поліцейські увімкнули проблискові маячки на службовому авто, водій легковика прискорив рух та, не впоравшись із керуванням, в’їхав у бетонний стовп на вулиці Відінській у Рівному.

Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили, що у салоні автомобіля знаходяться корпус і запал до гранати РГД-5. За зовнішніми ознаками 38-річний водій перебуває у стані сильного сп’яніння.

 

Читайте також