У Рівному і Здолбунові вилучили понад 18 тисяч пляшок фальсифікованого алкоголю

За процесуального керівництва працівників прокуратури Рівненської області слідчими Слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області в межах кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 204 КК України, проведено санкціоновані обшуки в місцях зберігання великих партій фальсифікованих підакцизних товарів на території Рівненської області.

Так, за результатами проведення одночасних обшуків 10 січня у складських приміщеннях на території міст Рівне та Здолбунів виявлено та вилучено з незаконного обігу понад 18000 пляшок незаконно виготовленої алкогольної продукції, яка зберігалась з метою подальшого збуту.

Завдяки ефективним діям правоохоронців не допущено потрапляння фальсифікату в торгівельну мережу.

На даний час тривають невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, вирішується питання про призначення відповідних судових експертиз.

Довідково: відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачає покарання у виді штрафу від 5 до 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Пресслужба прокуратури Рівненської області

Читайте також