У Рівному хочуть ліквідувати 58 маршрут до Колоденки

Ілюстративне фото

Мешканці села Колоденка Рівненського району давно скаржились на громадський транспорт. Маршрутку інколи доводилось чекати більше години. Інколи на роботу люди були змушені йти пішки.

Повідомляє ITV.

Жителі нарікають, що маршрутка №58 не дотримується графіку та часто не виходить на рейс. Чекати транспорт доводиться довго і гарантій, що маршрутка приїде - не

Дружина хоч і на пенсії, ми два пенсіонери, не вистачає грошей, вона працює, за мінімальну зарплату. В неділю маршруток не було. Субота і неділя це взагалі проблема. Вона до 17 працює, до 18 сидить і чекає маршрутку. Вчора під дощем годину чекала, - житель с. Колоденка Володимир Крамаров.

Піднявши галас, місцеві жителі таки змогли привернути увагу голови Корнинської громади, до складу якої і входить Колоденка. Роман Горбатюк-Василейко каже, що за багато років ситуація дійшла до критичної. І зараз її не так легко владнати.

Начальник управління додає, міські маршрутки не мають права виїжджати за межі обласного центру. Відштовхуючись від цього, планують повністю ліквідувати цей маршрут.

Натомість, хочуть продовжити 64 маршрут.

Нових перевізників залучати не планують. Кажуть, що попиту на цей рейс у підприємців немає.

має.

Читайте також