У Рівному хочуть побудувати спортивне міні-поле

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Першим поданим проектом громадського бюджету Рівного у 2020 році стало будівництво міні-спортивного футбольно-волейбольного поля зі штучним покриттям на території ЗОШ №9.

Інформацію про це опублікували на Платформі реалізацій ідей для покращення твого міста.

Автор проекту – Назарій Вернюк. Співавторкою проекту є Новицька Вікторія.

За словами ініціатора проекту, завдяки майданчику такого типу (2 види спорту) буде створена можливість готувати майбутніх спортсменів – олімпійців. Такий майданчик «забере» дітей з під’їзду і буде створена можливість формувати здорове суспільство без алкоголю та наркотиків.

Проект розрахований на фінансування у розмірі 1 000 000 гривень.

Основною метою проекту є створення належних умов для занять фізкультурою та спортом для всіх мешканців мікрорайону, школярів школи, батьків, прививати культуру активного та здорового відпочинку.

У описі проекту автор зазначив, що футбольне поле ЗОШ 9 на сьогоднішній день знаходиться в незадовільному стані, що унеможливлює заняття на ньому.

Спортивне міні-поле матиме розмір 38 м на 20 м, буде оздоблене огорожею, освітленням, відеоспостереженням, невеликими глядацькими трибунами. Доступ до спортивного майданчика матимуть усі охочі.

Даний проект розрахований на учнів школи, мешканців нашого мікрорайону, аматорські команди Рівного, людей з особливими потребами.

Читайте також